BLANTERSWIFT101

Pomeranian Boo

12 Mart 2019 Salı
Ftoğraflarını gördüğünde biroldukça kişi bu köpeklerin gerçek olduğuna inanmıyor ve oyuncak zannediyor. Bazı fotoğrafları görünce bu kişilere hak vermek işten bile değil. O kadar tatlı ve oyuncağımsı gözüküyorlar ki, siz de bu köpeklerin gerçek olduğuna inanmakta güçlük çekebilirsiniz. Fakat bir gerçek var ki; bu köpeklerin özellikle son zamanlarda çok ama çok tanınıyor olduğu. Her ne kadar evcil hayvanların parayla alınıp satılmasına karşı olsak da şu an ülkemizde çok ciddi ücretler karşılığında satılmış olduğunı öğrendik. Bu fiyatların hangi sınırlarda olduğunu öğrenmek için aramış olduğumız birkaç yerden ise 6.000 ila 15.000 TL arasında Pomeranian boo fiyatları aldık. Her her neyse, bu acımasız durumu bir kenara koyup bu tatlı cins şu demek oluyor ki Pomeranian Boo neden bu kadar özel ona bakalım. İşte rağmenızda 10 özelliğiyle Pomeranian Boo Sahiplendirme karşı özel bir sevgi ve ilgi besleyen Boo'lar, derhal kendilerini sevdirmeye çalışır ve karşı tarafa özel bir ilgi beslerler.Bakmayın siz boyunun minnacık olduğuna. Kocamaaan bir yürek taşırlar. Sırdaştan kasıt sizi dinlemesi ve vücut dilinize göre psikolojik ve hareketsel olarak size uyum sağlamasıdır.Yavruyken sosyalleştirildiklerinde öteki köpeklerle, ev hayvanlarla iyi anlaşırlar. Sadece sert oyun oynama sebebiyle çocuklar ile anlaşamadığı durumlar olabilir. Çocukların oyun oynama tarzları ve aşırı ilgileri onların ısırmalarına bile yok açabilir. Yabancılara karşı her süre davranışlarında ölçülü yaklaşırlar ancak tehlikeli olmadıklarını anladığında anlayışlı bir havaya bürünür.

Pomeranian Boo Eğitimi
Bu türün akıllı olması eğitimi çok kolay hale getirir. Çok fazla havlamamaları için yavruyken iyi eğitilmeliler. Hem de yanlışlıkla köpeğin üzerine basma ihtimalindan dolayı sahibinin ayağı altında fazla dolaşması engellenmelidir.

Pomeranian Boo Bakımı
Haftada bir kaç kere fırçalanmalı ve bir tek ihtiyacı olduğunda banyo yapmış oldurılmalıdır. Diş sağlığı önemlidir; en azından haftada bir kere dişler fırçalanmalıdır ancak en iyisi günde bir kere fırçalanması olacaktır. Genizlerine kaçan suyu çıkarmak için hapşırmaları çok tehlikeli değildir. Bir tek o hapşırırken boğazı ovulmalıdır. Bazı Pomeranianlar 20 yıl yaşar ancak ortalama ömürleri 12-16 senedir.



Bu Blogda Ara